Glucomen Day CGM е система за непрекъснат мониторинг на кръвната глюкоза

Glucomen Day CGM е система за непрекъснат мониторинг на кръвната глюкоза

Glucomen Day CGM е система за непрекъснат мониторинг на кръвната глюкоза

Glucomen Day CGM е система за непрекъснат мониторинг на кръвната глюкоза, който официално се предлага на българския пазар.

Сензорите Glucomen day CGM измерват кръвната глюкоза на ВСЯКА МИНУТА, БЕЗ ВОДЕЩА ИГЛА И С НАМАЛЕН РИСК ОТ БОЛКА И КЪРВЕНЕ. Данните от измерванията се виждат графично изобразени на смартфон през приложението Glucomen Day CGM APP, без да е необходим отделен четец.  Приложението е съвместимо както за Android, така за iOS. Важно е смартфона да е в списъка с подходящите телефони –

PHONE COMPATIBILITY LIST _ 2021 01 29 (menarinidiagnostics.com)

Системата измерва стойности от 2.2 ммол до 22,2, ммол. Има аларми за сигнализиране на висока, ниска, критично ниска и  бързопроменяща се кръвна захар или предвижда резки промени.

Продължителността на една сесия е 14 дни, а живота на зареждащите се акумулаторни трансмитери, апликатора и  глюкомера е до 5 години. 

Приложението за последователи GlucoLog T3 позволява дистанционно наблюдение от близките или лекуващия лекар с данни в реално време посредством данни в облачната система www.glucolog web.com.

 Сензорът е подходящ е за деца над 6 години, хора с диабет тип1 и тип2, критично болни и пациенти на диализа.

 Подробни информация, видеоматериали на български език и възможност за взаимопомощ можете да намерите в следните връзки:

Glucomen Day CGM Bulgaria - България | Facebook

Glucomen Day CGM България Group | Facebook

 

Стартовия пакет е с обща цена 620 лв. и включва:

  • Device Kit - съдържащ 2 трансмитера, зарядно устройство за трансмитерите, кабел USB, устройство за поставяне - апликатор, стандартен глюкомер и инструкции за употреба на цена 380 лв. еднократно за 5 години.
  • Sensor Kit - съдържащ 2 сензора и 2 х 25 тест ленти за калибрация на цена 240 лв.

Всеки сензор е предвиден за 14 дневна употреба и е с единична цена 120 лв.

Годишно спестявате повече от 600 лв. в сравнение с други познати сензори закупувани извън България и като бонус стандартен глюкомер с достатъчно лентички за калибриране!

https://glucomenday.com/

Свържете се с нас на тел.: 0888388875